tiistai 18. huhtikuuta 2017

NEW YORK CITY BABY

IMG_5274

Mainitsin blogissa, että jos en ole enää viikonloppuna flunssassa, on tiedossa reissu mun lempparikaupunkiin. No, perjantaina mulla oli sen verran hyvä olo, että päätin lähteä töihin ja kohti New Yorkia. Lyhyesti sanottuna, NYC oli ihana, mutta näköjään olisin tarvinnut vielä lisää lepoa, oon nimittäin taas kipeenä. Tänään kävin lääkärillä ja sain antibiotit, joten eiköhän tämä kohta parane. Toimi kyllä hyvänä muistutuksena sille, että lentämään ei pidä lähteä puolikuntoisena, mulla on nimittäin vieläkin toinen korva niin lukossa, että en edes kuule kunnolla. Mutta nyt kivempiin asioihin, eli New Yorkin kuviin ensimmäiseltä illalta!

IMG_5250 IMG_5230 IMG_5211

Mulla ei ollut oikeestaan mitään suunitelmia valmiiksi, halusin vaan kaupoille pyörimään. Suuntasin siis väsyneenä illan hämärtyessä suoraan pahimpaan turistirysään Time Squarille, sillä se oli myös tutuin paikka itselleni tuolla. Onneksi sain ihanalta kollegalta apua metrolla liikkumiseen aluksi, muuten en olisi varmaan edes löytänyt tuonne. Vaikka Nycin metro näyttää kauhean monimutkaiselta, loppupeleissä sen käyttö olikin todella helppoa, kätevää ja edullista, kunhan vaan piti kartan mukana. Aika kului kauhean nopeasti isoissa kaupoissa pyöriessä, enkä ehtinyt käymään edes muualla kuin Macysilla, Forever 21:lla, Sephoralla ja Victoria's Secretillä, mutta sain kaiken ostettua mitä pitikin!

IMG_5294 IMG_5297

Vaikka Time Square on täynnä ihmisiä, on se silti mielettömän näköinen illalla valojen loisteessa. Ihmispaljous alkoi ahdistamaan mua jossain vaiheessa, ehkä väsymyksestä johtuen, joten istahdin vähän syrjässä olevaan Starbucksiin banana breadille ja kahville. Haha, aina perus jenkkijuttuja, mitä täytyy tehdä. Kaupat meni kymmeneltä kiinni, joten mäkin hyppäsin ostoksieni kanssa metroon ja suuntasin hotellille nukkumaan.  

IMG_5340

Ilta kului siis vähän väsyneissä tunnelmissa, mutta seuraavana päivänä ehdin onneksi tekemään ja näkemään vähän enemmän. Siitä lisää seuraavassa postauksessa! :)

IMG_5311

Love, Elise

1 kommentti:

<3