sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

SUNNUNTAIFIILIKSIÄ

IMG_9853

Heippa tyypit ja ihanaa pääsiäistä! 
Miniloma tuli ainakin mulle tarpeeseen, sen verran vauhdikasta menoa on ollut taas viimeviikot! 
En tiedä muistaako kukaan enää edellisessä postauksessa mainitsemastani asunnosta? No anyway, me saatiin se kämppä ja se on ihana!! Muutto on kuukauden päästä ja voitte vaan kuvitella miten innoissaan me ollaan! Asunto on siis viime kesänä valmistunut, 51,5 neliöinen kaksio isolla parvekkeella ja vaatehuoneella. Ja sijainti on todella hyvä, monta eri ruokakauppaa lähellä, samoin kuin uimahalli, mun sali, vanhemmat ja lisäksi kulkuyhteydet ovat tosi hyvät ympäri vuorokauden! 

IMG_9832

Sisustuskaupoilla on siis pyöritty vaikka millä mitalla ja esimerkiksi astiasto alkaa olla juomalaseja ja pikkulautasia vaille valmis! Pentikistä on lähtenyt mukaan niin kahvikuppia, kulhoa, ruokalautasta, maljakkoa kun muutakin keittiötavaraa. Mulla on lisäksi lahjaksi saatuja syviä lautasia ja muita kulhoja Pentikiltä, joten nyt on kaikki sit ihan vimpan päälle. Parempi panostaa kerran kunnon astioihin kun ostella Ikeasta vähän väliä uusia! 

IMG_9855 IMG_9895

Oon mä onneksi tehnyt muutakin kun shoppaillut, nimittäin viettänyt pitkiä mutta sitäkin mielenkiintoisempia päiviä koulussa! Meillä on ihan huippuryhmä ja -kouluttajat, enkä voi edes sanoin kuvailla miten onnellinen oon tästä mahdollisuudesta. Päivät matkoineen on aika pitkiä, mutta kaikki on niin mielenkiintoista, että aika kuluu tosi nopeesti. Ollaan jo reilussa viikossa opittu vaikka mitä ensiavusta tulipalojen sammuttamiseen ja ensi viikolla onkin tiedossa kokeita! Lukemista ja opiskeltavaa on paljon, koska ilmailuala on tarkoin säädeltyä ja turvallisuusasioissa ei voi joustaa, mutta jos kaikki sujuu hyvin niin toukokuussa meistä valmistuu lentoemäntiä ja stuertteja!

IMG_9881

Yritän kaikesta huolimatta päivitellä blogia niin paljon kuin ehdin ja vastaan myös mielellään kysymyksiin jos sellaisia on! :) 

Mä taidan lähteä lenkille nauttimaan auringosta ja sen jälkeen alkaa manuaalien lukeminen, ihanaa pääsiäistä vielä kaikille! 

 Love, Elise

2 kommenttia:

  1. Moikka! Olisi kiva kuulla tosta lentoemäntäkoulutuksesta ja muutenkin kaikesta siihen liittyvistä asioista (haku, millanen koulutus, fiiliksiä yms)! Itselläni se on ollut yksi haaveista jo pitkään, niin olis mahtavaa kuulla sulta vähän juttuja siitä! :-)

    VastaaPoista
  2. Kyllä keveällä hömpälläkn arvoa on, kummasti se vetää puoleensa jo itse elää raskaassa paatoksessa.

    VastaaPoista

<3