keskiviikko 6. tammikuuta 2016

TAVOITTEITA VUODELLE 2016

Hyvää uutta vuotta 2016 kaikille ihanille blogin lukijoille! Lukijoita onkin tullut näköjään muutama lisää, joten pian voisi olla aika kysymyspostaukselle tai jollekin vastaavalle. :)

Blogin kanssa motivaatio on ollut joulukuun juhlahumuissa kateissa, mutta yritän pikkuhiljaa palata taas aktiivisempaan postaustahtiin. Tää blogi on kuitenkin ollut jo niin monta vuotta rakas harrastus, enkä halua siitä luopua! Startataan siis tämä blogivuosi listaamalla vähän tavoitteita tälle vuodelle!

Untitled

Matkusta niin paljon kuin mahdollista

Mulle ei ole tiedossa vielä mitään matkoja tälle vuodelle, mutta asiaan tulee toivottavasti mahdollisimman pian muutos! Oikeestaan ihan sama minne, mutta johonkin on pakko päästä. Jenkit kuulostaa aina hyvältä vaihtoehdolta, mutta myös Aasia ja Australia on alkanut houkuttelemaan. Tulevaisuuden suunitelmat on mulla vielä niin auki, etten osaa suunitella mitään... Olis niin kivaa lähteä myös vähän pidemmälle reissulle!

Untitled

Suoritta autokoulu ja muuta omaan asuntoon

Mulla on vielä autokoulu aika pahasti kesken ja se on nyt pakko saada alta pois, mieluiten alkuvuodesta.
Myös omaan asuntoon muuttaminen on ollut haaveissa jo pitkään, mutta auki olevat tulevaisuuden suunitelmat vähän vaikeuttaa sitä! Toivottavasti niihin saadaan jotain selkoa mahdollisimman pian...

Untitled

Pidä huolta hyvinvoinnista

Tarpeeksi unta, mahdollisimman puhdasta ruokaa, hyvien ystävien seuraa ja itselle tärkeiden asioiden tekemistä sekä riittävästi liikuntaa. Veden juontia unohtamatta! Mun mielestä tää on sellanen tavoite, johon voi kyllä pyrkiä jatkuvasti eikä vaan tänä vuonna, hah!

Untitled

Nauti elämästä ja ole onnellinen

Elämästä pitää myös nauttia, joten satunnaiset juhlimiset, myöhään valvomiset, herkuttelut ja netflix maratonit on ehdottomasti sallittu! Jatkuva onnellisuus on myös tärkeetä. Eli älä vietä aikaa ihmisten kanssa, joiden seurasta et nauti ja jos jokin asia harmittaa korjaa se.

Untitled

Panosta laatuun, älä määrään

Tämä pätee oikeastaan kaikkeen. Mutta nyt puhun vaatteista ja kosmetiikasta lähinnä. Turhat rätit ja huonot meikit (huom. ei välttämättä halvat) saa jäädä unholaan. Vaate- ja meikkivarastot saa täyttyä vain klassisista, hyvälaatuisista ja kestävistä valinnoista. Mielummin yksi hyvälaatuinen neule kun viisi surkeeta jne... Tämän projektin oon jo aloittanut viime vuoden puolella, mutta paljon on vielä tehtävää!

Kuvat: Weheartit

Nyt painun nukkumaan, sillä huomenna on aamuvuoro! Olis kiva kuulla millasia tavoitteita teillä on ja löytyykö yhtään samoja kun multa?

Love, Elise

6 kommenttia:

 1. Olipas kivoja tavoitteita! Itseltä löytyy tuo matkustelu myös listalta :)

  elamanikuvina.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiva jos tykkäsit! :) Matkustelu on kyllä aina hyvä tavoite!! :)

   Poista
 2. Ihana postaus ja huippuja tavoitteita <3


  VastaaPoista
 3. Ihana postaus! :)

  http://emiliawilhelmiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista

<3