sunnuntai 24. tammikuuta 2016

OSTOSLISTAA KEVÄÄLLE

Heippa! Sunnuntait on usein meillä sellasia rentoja päiviä ja monesti ne kuluukin blogeja lueskellessa tai nettikauppoja selaillessa. Nettishoppailu ei oo ikinä ennen ollut oikeen mun juttu, mutta lähiaikoina oon uskaltautunut tilailemaan netistäkin juttuja, viimeisimpänä Marie Kondon Kon Mari -siivouskirjan! :D

Samalla Pinterestiä ja nettikauppoja selaillessa kokosin tänne blogin puolelle pienen kollaasin mun kevään ostoslistasta...

Näyttökuva 2016-01-24 kello 13.53.09

 Tammikuu starttasi kipeissä tunnelmissa, mutta nyt terveenä salille on taas palattu! Tauon jälkeen on kiva palata salille, mutta vielä kivemmaksi sen tekee uudet jumppavaatteet. Omalla ostoslistalla on urheilurintsikat vetoketjulla (Victoria's Secret), koska vihaan riisua hikiset rintsikat treenin jälkeen kun ne pitää melkeen repiä pois päältä. Tarvitsen myös uudet juoksuhousut ja Espritin kuviolliset trikoot olisivat kivaa vaihtelua mustaan väriin!

 Oon löytänyt itseni nyt useampana päivänä selailemassa Kate Spaden nettikauppaa ja oon rakastunut kaikkiin söpöihin juttuihin sielä. Esimerkiksi avaimenperä, kännykän kuoret tai kalenteri piristäisi arkea jokapäiväisessä käytössä!

 Mulla on meikkivarastot tällä hetkellä aika hyvällä mallilla, mutta pientä täydennystä kaipaan vielä. Nimittäin Urban Decayn Naked 2 tai Naked 3 -paletti, en ole vielä päättänyt kumpi. Jos osaatte suositella kumpi kannattaisi hankkia, niin mielelläni kuulisin mielipiteitä! 
Myös joku kivan värinen, suht vaalea, huulikiilto on ostoslistalla. Haluisin kokeilla tollasta Diorin huulia turvottavaa kiiltoa, toimiikohan ne?

 Kevään lähestyessä vaatekaappiakin on kiva päivittää. Itseasiassa en malta odottaa, että saan Kon Marin luettua ja kaapit uuteen järjestykseen! Sen jälkeen on helpompi tehdä listaa, mitä vaatteita kevääksi tarvitsee. Mutta kivoja mekkoja ei voi olla ikinä liikaa! Espritin sivuilta löytyikin paljon ihania, arkikäyttöön soveltuvia, siistejä mekkoja ja etenkin kuvassa oleva raidallinen mekko vei mun sydämen. 

 Haha, en tiedä miten toi aurinko yllättää mut joka talvi! Nyt kun on ollut kovia pakkasia ja aurinko on paistanut kirkkaasti, on aurinkolaseille ollut todellinen tarve. Ostoslistalta löytyy siis laadukkaat, kivan malliset aurinkolasit (Ray-Ban) suojaamaan silmiä.

 Ja vielä viimeisenä listalla on uudet Niken Roshe Runit. Sen jälkeen kun ostin Nycistä korallin väriset Roshet en ole muita käyttänytkään! Maailman mukavimmat niin juoksuun kun salilla treenaamiseen, eikä varmasti ala sattumaan tai hiertämään missään vaiheessa. Tällä kertaa haluan vähän neutraalimman väriset, esimerkiksi mustat tai valkoiset!

Mitä teidän ostoslistalta löytyy? :)

Love, Elise

2 kommenttia:

  1. Itsellä on naked 2 & 3 paletit ja suosittelen ostamaan ennemmin naked 2, on paljon monikäyttöisempi kuin 3, vaikka sekin on ihana! Itse olen myös sitä mieltä että 2:ssa on parempi pigmentti kuin 3:ssa yleisesti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, kiitos vinkistä! :) Vitsit, vaikee päätös! :D

      Poista

<3