keskiviikko 2. joulukuuta 2015

TIPS FOR SANTA

Heippa ihanat! Jihaa, mun lempikuukausi on täällä! Luvassa onkin paljon juhlintaa, nimittäin pikkujouluja, Robinin keikkaa, omat 20-vuotis synttäribileet, itse joulu ja tietty uusi vuosi! 

Sattuneesta syystä mun kameraan ei oo kauheesti tallentunut kuvia, joten kasailin teille taas Pinterestin ihmeellisestä maailmasta pari kollaasia joululahjashoppailujen avuksi. Kollaseja tehdessä en katsellut hintoja, joten seassa on kyllä todella kalliitakin lahjaideoita. Mutta tarkotus onkin, että niistä voi ottaa vinkkiä ja etsiä tarvittaessa vastaavia edullisemmin! :)


Näyttökuva 2015-12-02 kello 21.50.18

Uskoisin, että lähes jokainen nainen ilahtuisi laukusta, pehmoisista kotivaatteista, kellosta ja koruista, hajuvedestä, unelmakengistä, ihonhoitotuotteista ja muusta kosmetiikasta. (Huom etenkin miehet, jos ostatte kosmetiikkaa, ostakaa vaan sellaista, jonka tiedätte varmasti sopivan lahjan saajalle... Ei siis ensimmäistä meikkivoidetta mikä käteen tarttuu. :D)

Näyttökuva 2015-12-02 kello 21.31.39
Hyviä lahjavinkkejä on myös lakanasetit, torkkupeitot, astiat (jos tiedät lahjan saajan esim. keräävän jotain tiettyä sarjaa), keittokirjat ja pokkarit, urheiluvaatteet- ja kengät tai vaikkapa lompakko.

Kokosin myös vähän ideoita, joista miespuoliset tyypit saattaisivat ilahtua... 


Näyttökuva 2015-12-02 kello 21.47.13

Laadukas kaulahuivi, rannekello, lenkkarit, ihonhoitotuotteita beauty bagissa, hajuvettä, rento kotiasu, matkalaukku (tai miksei joku pieni matkakin), uusi vyö, kaulakoru tai jotain miehen harrastuksiin liittyvää... Ja miksipä noita naisille suunnattuja lahjavinkkejä ei voisi myös hyödyntää. Esimerkiksi urheiluvaatteita, tarvikkeita omaan asuntoon, kirjoja... 

Jos näistä vinkeistä ei ollut apua, niin uskoisin, että niin miehet kun naisetkin ilahtuvat erilaisista lahjakorteista. Jos budjetti on tiukka, lahjakortteja voi tehdä myös itse! Esim. hierontalahjakortti poikaystävälle, lumityölahjakortti iskälle, hemmotteluilta kotona äidille tai siskolle jne! :) Netistä löytyy myös paljon erilaisia DIY-ohjeita ihaniin itsetehtyihin lahjoihin! 

Toivottavasti näistä vinkeistä on teille jotain apua! :)

Love, Elise

1 kommentti:

  1. Ihanat kollaasit! Tosi paljon kaikkea söpöä ja ennenkaikkea vaaleanpunaista <3 Ja Robinin keikka, vau! :) Itte en oo viel koskaan saanu aikaiseksi mennä mut varmaankin täytyy korjata se virhe (Y)

    VastaaPoista

<3