lauantai 26. joulukuuta 2015

CHRISTMAS

Heippa pitkästä aikaa ja ihanaa joulua vähän myöhässä kaikille! Mun joulukuu on ollut täynnä töitä, juhlia, ystävien kanssa hengailua ja muuta menoa, enkä ole hädin tuskin avannut läppäriä koko kuussa. Onneksi nyt on saanut levähtää joulupäivät ja vaan lomailla. Ajattelinkin tulla jakamaan teille vähän kuvia meidän joulusta ennen kun aloitan Gossip Girl maratonin!

IMG_7093 IMG_7113

Jouluaamu alkoi tietysti saunalla, lastenohjelmilla ja riisipuurolla! Parasta on juoda glögiä Starbucksin joulumukista ja syödä pari piparia yökkärissä peiton alla aamupalan jälkkäriksi. :D

IMG_7129
IMG_7194

Päivällä katettiin siskon kanssa pöytä valmiiksi ja käytiin katsomassa järvellä ihanaa auringonlaskua. Vaikka lunta ei täällä etelässä olekaan, ei tossa jouluaaton säässä ollut mitään valittamista!

IMG_6747 IMG_7312

Illalla meille tuli sukulaisia kylään. Syötiin hyvin, kuuneltiin jouluradiota ja availtiin lahjoja! Illalla katottiin vielä joululeffaa sohvalla löllöillen ja syötiin juustoja.

IMG_7252 IMG_7263

Meidän joulu kului siis hyvin perinteiseen tapaan ja se joulussa onkin parasta. Mulle ainakin jouluperinteet ovat tosi tärkeitä, niitä arvostaa jotenkin enemmä kun on viettänyt kaksi joulua ulkomailla ja toisen niistä ilman ketään sukulaisia.

Toivottavasti teilläkin oli ihana joulu!

Love, Elise

4 kommenttia:

  1. Helou! Valitsin sut ja sun blogin yhdeksi mun suosikiksi linkkaa blogisi-postauksesta, kannattaa käydä tsekkaamassa :>

    VastaaPoista

<3