sunnuntai 8. marraskuuta 2015

MUSAJUTTUJA

Moikka! Toivottavasti kaikilla on kulunut Isänpäivä hyvissä merkeissä, meillä ainakin on syöty masut täyteen hyvää ruokaa ja vietetty aikaa perheen kanssa. 

Päätin tulla lisäilemään tänne kivoja hyvänmielen biisejä tulevaa viikkoa varten! :) Tässä siis mun soittolistaa niin aikasiin aamuihin kun lenkkipoluillekin!

IMG_5982


IMG_5941

Musajuttuihin liittyen mulla olis muutakin asiaa! Ihan ensimmäiseksi voisin alottaa kertomalla, että Robinin faneina innostuttiin Circuksen keikasta niin paljon, että ostettii Mellun kanssa liput Robinin ja Elastisen k18 yhteiskeikalle Turun Caribiaan ja samalla yövytään myös yö Caribia-kylpylässä! Jee, en malta odottaa! Tää keikka on siis joulukuun 11. päivä! :)

IMG_5983

Äsken katsoin Yle Areenasta myös Jare vs. Cheek -dokumentin ja veti kyllä sanattomaksi! En edes tiedä mitä sanoisin, kun jotenkin niin vaikeeta käsittää, että kyseessä on kuitenkin vaan ihan "tavallinen" ihminen... Mun mielestä todella ihailtavaa, miten paljon Jare on tehnyt Cheekin eteen!
Nyt oonkin iloinen, että päästään uudestaan Robinin klubikeikalle, saas nimittäin nähdä milloin Robinkin vetää stadionit täyteen, haha! Jos vertaan esim. Cheekin Himos Areenan keikkaa muutama vuosi sitten isoon Olympia Stadionin keikkaan, niin aivan eri fiilishän niillä keikoilla on ollut. Molemmat keikat sairaan hyviä, mutta eritavalla. Stadionin keikalla itse show oli paljon hienompi, mutta klubikeikalla se fiilis on vaan niin paljon parempi!

IMG_9551
IMG_9381

Heh, oli pakko katella noita kuvia mitä otin Stadionilla... Oli ehkä paras päätös ikinä raahata kamera mukaan, sen verran onnistuneita otoksia sieltä tallentui!

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille, 
Love, Elise

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3