sunnuntai 1. marraskuuta 2015

LINKKAA BLOGISI

IMG_5474

Ihanaa sunnuntaita kaikille!  
Tänään ollaan vaan löhöilty kotona koko päivä ja polteltu kynttilöitä. Perjantaina oli kauan odotettu Robinin keikka ja voi vitsit siinä on kyllä ihana tyyppi! Keikka oli ihan mieletön ja koko ilta kaiken kaikkiaan tosi onnistunut. Eilen illalla käytiin tuplatreffeillä katsomassa uusin Bond, ja se ylitti myös täysin mun odotukset! Noloa myöntää, mutta en oo ikinä nähnyt yhtäkään Bondia aikasemmin, mutta Spectren jälkeen haluun ehdottomasti nähdä lisää niitä. 

IMG_5471

Löhöilysunnuntain kunniaksi ajattelin, että nyt olis korkea aika tehdä linkkaa blogisi -postaus! Kaipaan kovasti uutta lukemista ja muutenkin olis kiva tietää minkälaisia lukijoita sieltä ruudun takaa löytyy. Linkitettyjen blogien joukosta voisin valita muutamia suosikkeja ja tehdä niistä sitten vielä ihan oman postauksensa! Sellaset postaukset on musta tosi kivoja, koska sillon pienemmilläkin blogeilla on mahdollisuus saada lisää lukijoita! :)

IMG_5496

Joten, kaikessa yksinkertaisuudessaan, linkittäkää blogejanne ja suosittelisin laittamaan myös pienen kuvauksen blogistanne kommenttiin! :) 

Love, Elise

43 kommenttia:

 1. http://jasmin-alexandra.blogspot.fi/ :)

  20 vuotias tytöntylleröinen kirjoittelee vastikään alkanutta blogiaan! Olen valmistunut parturi-kampaajaksi ja opiskellut kosmetologiksi. Nyt kuitenkin tuulet ovat vieneet minut yliopistoon lukemaan oikeustieteitä. Haaveena olisi olla jonainpäivänä syyttäjä. Blogini tulee kertomaan siis matkastani unelmiani kohti ja kaikkea muuta tyttömäistä hömppää. Lifestyle painotteinen blogini sisältää siis vähän jokaisesta kategoriasta jotain! Tervetuloa! :--) <3

  VastaaPoista
 2. http://www.six-feet-tall.blogspot.fi

  20-vuotiaan Sydneyssa asustelevan meikkihoperon blogi! Varoitus! Blogi saattaa aiheuttaa matkakuumetta, sisaltaa naas paljon kuvia muunmuassan ihanista biitseista!

  VastaaPoista
 3. Kahden -98 syntyneen tytön muoti- ja lifestyleblogi :)

  http://teresa-isa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. http://kielimatkausaan.blogspot.fi

  Matkailu/kielimatkablogi, jossa jaan vinkkejä, kerron omia kokemuksia ja tällä hetkellä juttua Australian matkasta.

  VastaaPoista
 5. http://allthelittleroyals.blogspot.fi/

  23-vuotiaan meikkaamiseen hurahtaneen estenomin kauneusblogi. Blogistani löytyy inspiraatioksi paljon päivän meikkilookkeja ja step-by-step meikkitutorialeja. Täällä myös testataan kosmetiikkaa, jaetaan kauneusvinkkejä ja höpötellään välillä myös videolla!

  VastaaPoista
 6. http://ellibau.blogspot.fi/
  Juuri blogaamisen aloittaneen 18 vuotiaan tytön lifestyle blogi. Suurimmaksi osaksi meikki ja kauneusjuttuja, mutta löytyy myös mielipiteitä ja jatkossa myös videoita :-)

  VastaaPoista
 7. http://maijukristiina.blogspot.fi/?m=0

  TERVETULOA nuoren Tamperelaisnaisen hempeään lifestyleblogiin, joka elää mukana elämässä sanoja säästelemättä läpi valojen ja varjojen. Olet lämpimästi tervetullut liittymään mukaan jengiin ! <3

  VastaaPoista
 8. www.kaksinaamainen.com

  21-vuotiaan ikuisen pikkutytön blogista löydät ajankohtaisia kauneusvinkkejä, muotia, tee-se-itse-kokeiluja, tutoriaaleja, mielipiteitä, ikuista laihista, kissakuvia, suuren elämäntapamuutoksen eläinkokeettoman kosmetiikan ja vegaaniuden osalta ja huumoria! :)

  VastaaPoista
 9. http://yourbiggest-fan.blogspot.fi/
  20-vuotiaan opsikelija tytön lifestyle tyylinen blogi:) Paljon kuvia ja fiilistelyä!!

  VastaaPoista
 10. http://fitlinaa.blogspot.fi

  Täällä 19vuotias tyttö kirjoittaa blogia intohimostaan fitnekseen. Juttua tulee paljon laidasta laitaan, niin treeneistä, ruokavaliosta kuin omasta fiiliksestäkin! Haluan blogillani kertoa omasta polustani sekä motivoida muita terveellisempään elämään!

  VastaaPoista
 11. http://ppavee.blogspot.fi
  21 -vuotias nainen turusta joka rakastaa leipomista ja valokuvausta. Blogissa jaan kokeilemiani reseptejä ja ottamiani kuvia :)

  VastaaPoista
 12. http://janinaheikkinen.blogspot.fi

  Täällä minä, Janina 19vee kirjottelen rennoin ja positiivisin ottein lifestyle painoitteista blogia :)

  VastaaPoista
 13. http://fashionbyina.blogspot.fi

  Hollannissa asuvan '97 muslimitytön muoti- & lifestyleblogi

  VastaaPoista
 14. http://sonjatuuliak.blogspot.fi/

  Parinkympin kynnyksellä olevan nuoren naisen alun lifestyle-blogi, joka sisältää tyttöhömppää, pohdiskeluja, Potter -fanitusta, piirtämistä, shoppailua, kauneusjuttuja, vinkkejä, kommelluksia, elämän iloja ja suruja sekä huonoa huumoria. :)

  VastaaPoista
 15. http://tanaanvaihuomenna.blogspot.fi

  18-vuotiaan tytön valokuvauspainotteinen blogi!

  VastaaPoista
 16. http://catrih.blogspot.fi/

  23-vuotiaan opiskelijaneidin positiivisella elämänasenteella varustettu lifestyle-blogi. Blogin aiheet pyörivät arjen ilojen, liikunnan, ruuan, hyvinvoinnin, sisustuksen, parisuhteen, kauneuden ja syvällisten höpinöiden äärellä.

  VastaaPoista
 17. http://aliinakallio.blogspot.fi/

  Pian 20 vuotiaan tytön lifestyleblogi, jonka pääosassa on tekstiä enemmän kuvat.

  VastaaPoista
 18. http://avaruusponi.blogspot.com

  25 / matkustelu / veganismi / Valko-Venäjällä asustelu

  ps. mistä toi kynttilä on ostettu? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yankee Candle on New Yorkin matkalta ostettu! :)

   Poista
 19. http://nooraarantola.blogspot.fi/
  Olen 19-vuotias Etelä-Helsinkiläinen ja vietän parhaillaan välivuotta. Postaustahti ei ole kovin tiuha, mutta toivottavasti se kompensoituu niiden laadussa :D

  VastaaPoista
 20. http://strawberryfilling.blogspot.fi

  Lontoossa asustelevan 20-vuotiaan höpöttelyblogi :-)

  VastaaPoista
 21. http://turkuun.blogspot.fi

  24-vuotiaan naisen blogi ihmissuhteista, eli havaintoja parisuhteista sekä siitä, miten sellaisen voisi hankkia.

  VastaaPoista
 22. http://inkaintiaani.blogspot.fi/

  Ruudun toiselta puolelta löytyy pian 18-vuotias kolmannen vuoden media-assari opiskelija ja pari vuotta omillaan asunut nuori naisen alku, joka rakastaa valokuvausta, muotia ja kauneutta sekä muita tyttöhömppäjuttuja, kesää, nauramista, One Directionia ja musiikkia ylipäätään, kirjojen lukemista, bloggausta ja arjen pieniä iloja.

  Blogistani löytyy mm. päivittäisiä kuulumisia, asukuvia, uusimpia ostoksia, meikkijuttuja, sisustusjuttuja ja välillä videoita ja syvällisimpiä pohdintoja.

  VastaaPoista
 23. http://kukkanens.blogspot.fi/

  19-vuotiaan naisen lifestyle- ja kauneusaiheinen blogi!

  VastaaPoista
 24. http://saijis.blogspot.fi/

  Positiivisuutta muihin tartuttava nuori parikymppinen nainen, joka on jäänyt koukkuun bloggaamisen ihmeellisen maailmaan. Kirjoittelen elämän pienistä iloista, joskus myös suruista, käänteistä ja tapahtumista. Muotia rakastavana blogista voin bongailla huimat määrät asukuvia sekä ostosten esittelyjä. Unohtamatta tietenkään kauneushömppää sekä erilaisia reseptejä :)

  VastaaPoista
 25. http://difl-kaisa.blogspot.fi/

  20-vuotiaan tytön lifestyleblogi. Rakastan matkustelua, valokuvia, kauniita asioita, hyvää ruokaa & huonoa huumoria ja liian myöhään valvottuja iltoja.

  VastaaPoista
 26. http://sonvas.blogspot.fi

  Amsterdamissa muotia opiskelevan kaikkea kaunista rakastavan naisen blogi. Pääpaino on omissa asuissa, muodissa, trendeissä, ostoksissa, kauneudessa ripauksella lifestyleä ja matkustelua. Tervetuloa tutustumaan! :)

  VastaaPoista
 27. aboutmylife-peppi.blogspot.fi

  Oon 19-vuotias tyttö Turusta ja kirjoittelen lifestyleblogia. Harrastan kuntosalia ja tykkään laittaa kynsiä. Oon kirjotellut mun blogia ja useamman vuoden! :-)

  VastaaPoista
 28. Täälä yksi uusi lukija! :)

  20-vuotias hömpänpömppä, joka postaa asuja, kuulumisia, videoita, unelmia, tyttöjen juttuja, ruokajuttuja ja vähän kaikkea mitä mieleen tulee! Tule ihmeessä seurailemaan ♥

  http://idabloggaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 29. http://amandajosefiina.blogspot.fi

  20-vuotiaan tytön lifestyleblogi, jossa juttua niin muodista, kauneudesta, sisustamisesta kuin matkailusta :)

  VastaaPoista
 30. http://playingwithmylifeviivi.blogspot.fi/

  18-vuotias tyttö Turun seudulta. Kirjottelen blogia positiivisella elämänasenteella ja postauksia löytyykin ihan laidasta laitaan; on reseptejä, kuulumispostauksia sekä puhelinkuvia :)

  VastaaPoista
 31. http://oliviavioletta.blogspot.fi

  melkeen 17-vuotiaan blogi Suomen chicagosta eli Lahdesta! Kirjottelen tosi arkipäiväsistä ja omista jutuista:) Ennenkin blogannut, mutta nyt järkevämpänä ja vanhempana aattelin kokeilla uuestaa!:D

  VastaaPoista
 32. http://woahveera.blogspot.fi/

  18-vuotiaan tytön iloinen kuvapainotteinen lifestyleblogi. Blogissa suuressa roolissa oma elämä, kauneus ja muoti :-)

  VastaaPoista
 33. http://anniinblogii.blogspot.fi/
  16-vuotiaan tytön lifestyle blogi! (:

  VastaaPoista
 34. http://pinkxpineapple.blogspot.fi/
  16-vuotiaan tytön lifestyle painotteinen blogi :)

  VastaaPoista
 35. festinalente-riikka.blogspot.fi

  Lifestyleblogi turusta käsin! Uuteen kaupunkiin sopeutumista, pukeutumista, ruokaa, fyssariopintoja... Kaikkea mahdollista :D

  VastaaPoista
 36. Tulevan kampaajan lifestyle- tyylinen blogi :)
  http://tessaheikkinen.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista
 37. http://inka-allornothing.blogspot.fi
  Tampereen hurjan lifestyle blogi, josta löytyy postauksia liittyen niin vaatteisiin, kauneuteen, sisustukseen kuin terveyteen ja reenailuunkin.

  VastaaPoista
 38. Pian 18-vuotias positiivisen elämän asenteen omaava lukiolaistyttö Kouvolasta kirjottelee lifestyle -blogia nimeltä Petra Anniina :-) Aiheet koskevat milloin mitäkin, mutta lähellä sydäntä ovat erityisesti muoti, ruoka ja matkustus. Oon kirjotellut jo vuodesta 2012, mutta lukijamäärä on silti pysytellyt suhteellisen pienenä, tällä hetkellä heitä on siis reilut 160. Ehdottomasti yksi blogini huippuhetkistä on ollut se, kun tänä syksynä Kouvolan Vero Moda pyysi mua yhteistyöhön heidän kanssaan. Into oppia uutta ja kehittyä bloggaamisessa on suuri!

  Tervetuloa lueskelemaan <3

  VastaaPoista
 39. nellipetra.blogspot.fi

  Multa unohtui äskeisestä kommentista linkki, joten tuossa :-)

  VastaaPoista
 40. http://dreamoffi.blogspot.fi/
  25vuotias Oulun likka kirjottelee elämästä, muodista, kosmetiikasta, ruuasta, matkustelusta yms. Kaikkea tyttömäistä ja pinnallista hömppää siis lähinnä :D

  VastaaPoista
 41. http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  Olen Anne, 20-vuotias Helsinkiläinen. Blogistani löytyy punaisia huulia, lämmintä sisustusta, hyvinvoinnin maailmaa, klassista tyyliä ja silloin tällöin käydään reissussakin. Kirjoitan myös niistä arjen pienistä suurista iloista ja hetkistä.

  VastaaPoista

<3