keskiviikko 25. marraskuuta 2015

8 LEMPPARIA TEIDÄN BLOGEISTA

Pakko sanoa heti alkuun, että wau, miten upeita bloggaajia sieltä löytyykään! Oon tämän viikon käynyt läpi teidän linkittämiä blogeja, ja kyllä meinas epätoivo iskeä siinä kohtaa kun piti alkaa valitsemaan niitä omia lemppareita. Mun lemppareiksi nousi kuitenkin blogeja, joissa on suuria ja kauniita kuvia, positiivista fiilistä ja paljon erilaisia postauksia! Laadukkaiden postauksien lisäksi näiden blogien takaa löytyy mitä inspiroivimpia naisia! :)

IMG_1213

Kiitos kaikille bloginsa linkittäneille ihan super paljon, mä löysin omalle lukulistalle näiden lisäksi monta muutakin blogia! :) Ja pakko vielä sanoa, että nää tulee nyt ihan sekalaisessa järjestyksessä ja blogin nimeä klikkaamalla pääsette suoraan blogiin!Untitled

20-vuotias Eveliina kirjoittelee blogiaan Sidneystä asti. Eveliinan blogista löytää ihanien reissukuvien lisäksi paljon videoita ja meikkijuttuja! :)

Untitled

Pauliinan kauneus- ja meikkiblogista löytyy aivan upeita meikkilookkeja ja muita samaan aihepiirin liittyviä postauksia. Tosi inspiroivaa nähdä miten lahjakas meikkaaja Pauliina on! :)

Untitled

Janinan blogin löysinkin jo vähän aikaa sitten kun ollaan oltu samassa lukiossa! Janinalla on ihana tyyli ja asukuvien lisäksi blogista löytyy mm. videoita, hyvinvointipostauksia ja paljon kaikkea muuta kivaa! :)

Untitled

23-vuotias Katri opiskelee luokanopettajaksi ja kirjoittaa lifestyle blogia. Blogista löytyy paljon kivoja kuvia ja ihanan positiivinen asenne välittyy postauksista ruudun toiselle puolelle! :)

Untitled

Saijan blogia oon lueskellut jo aika pitkään! Jos et vielä oo käynyt lukemassa, niin suosittelen! Blogista löytyy upeita kuvia ja postauksia on todella laidasta laitaan. Mulla on pistänyt silmään, että Saija päivittää blogiaan myös ihailtavan ahkerasti ja vastailee lukijoiden kommentteihin aina todella positiivisella asenteella! :)

Untitled

Myös Amandan blogia oon seurannut jo ennen tätä linkitysjuttua. Amandalla on aivan ihana tyyli ja blogi onkin täynnä mitä ihanempia asukuvia. Blogista löytyy muodin lisäksi juttua mm. kauneudesta ja matkustamisesta! :)

Untitled

Nina on 25-vuotias nainen Oulusta. Blogissa on upeita kuvia ja paljon asupostauksia, ostosten esittelyä, kauneusjuttuja ja myös herkullisen kuuloisia reseptejä! :)

Untitled

Sonjan lifestyleblogista löytyy paljon erilaista tyttöhömppää! Postauksia on tässäkin blogissa laidasta laitaan, mutta erityisesti silmääni pisti kauneuteen, shoppailuihin ja resepteihin liittyvät postaukset! :)

Huh, siinäpä niitä nyt olisi! Pakko kyllä sanoa, että tämän postauksen tekemiseen kului yhteensä todella paljon aikaa. Ei oo nimittäin ihan helppo homma valita lemppareita blogeista, joista suurinta osaa ei ole ikinä lukenut! Toivottavasti muutkin löysivät näistä ihanista blogeista uutta luettavaa! 

Love, Elise

7 kommenttia:

 1. Heiii ihan mahtavaa löytää oma blogi sun lempparien joukosta! :) Kiitos siitä! ♥ :) Ja pakko selailla noi muutkin blogit läpi, jos sattuis löytymään jotain uutta luettavaa, vaikka sieltä muutama tuttu löytyikin jo. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Turhaan kiittelet! :) <3 Ja jee, toivottavasti löydät myös jotain uutta luettavaa listalta! :)

   Poista
 2. Oi hei kiitos paljon kunniasta, olipa kiva ylläri löytää oma blogi tuolta sun lempparien listalta <3:) Mahtavia noi muutkin sun esittelemät blogit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa jos yllätti positiivisesti!! <3 :) Ja oon samaa mieltä! :)

   Poista
 3. Mikä kunnia! Sä olit kirjoittanut ihanan tekstin, kiitos hirmuisesti :) Pakko sanoa, että sun blogi on ihana ja juuri sellainen, joista mä tykkään <3 Täytyy selailla muutkin blogit ja katsoa, että löytyykö lukulistalle uutta seurattavaa :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos piristi päivää!! :) Ja voi kiitos paljon Saija, ihana kuulla! <3 Kannattaa ehdottomasti kattoa listan blogit läpi, kaikki oli tosi kivoja! :)

   Poista
 4. Oih kiitos hurjasti! Olipa iloinen yllätys löytää oma blogi tuolta :) Kiitos! <3

  VastaaPoista

<3