torstai 15. lokakuuta 2015

THURSDAY THOUGHTS

IMG_4230
IMG_4176

Heippa ihanaiset! Mulla oli tänään pitkästä aikaa vapaa päivä keskellä viikkoa. Yleensä mulla on vaan viikonloput töistä vapaata, mikä on sinänsä tosi kivaa kun voi suunitella vapaa-aikaa aika hyvin. Toisaalta, tää tuntu aika luksukselta kun sai nukkua vähän pidempään ja tehdä mitä huvittaa koko päivän...

Päivällä suunnattiin Ellan kanssa vähän shoppailemaan palkkapäivän kunniaksi. Käytiin myös juuri Suomeen rantautuneessa Espresso Housessa, mä itseasiassa ekaa kertaa ikinä. Täytyy kyllä sanoa, että kahvila oli älyttömän kotoisa ja sulonen. Tykkäsin kovasti siitä ilmapiiristä ja myös kaikki smoothiet, mehut, leivokset ja muut herkut näytti tosi houkuttelevilta. Mutta tiiättekö, kun Starbucksissa mukeihin kirjotetaan nimet ja niitä mennään odottamaan sinne tiskin päätyyn? Espresso Housessa juomia odotettiin myös tiskin päässä, mutta nimien kysymisen sijaan työntekijät huusivat vaan juoman nimen. Voitte kuvitella, mikä sekasorto sielä oli kun odottajia oli ainakin reilu kymmenen ja samoja juomia huudeltiin ja välillä taas juomia joita kukaan ei ollut ilmeisesti tilannut. Jouduttiin odottamaan valehtelematta varmaan puoli tuntia juomiamme kaiken sähellyksen keskellä. No joo, itekkin asiakaspalvelijana tiedän, että välillä kiireessä kaikki on yhtä hässäkkää, mutta ton olis voinut hoitaa paljon helpommin vaikka ne nimet kyselemällä... Mutta varmasti tonne meen uudestaankin, ehkä vähän hiljasempaan aikaan vaan!


IMG_4231 IMG_4185

Aiheesta toiseen! En muistakaan, oonko blogissa kertonut, että me ollaan lähdössä sunnuntaina aamuyöstä Kreetalle viikoksi! Oon niin loman tarpeessa. Vaikka yleensä en oo itsessäni mitään syysmasennusta huomannutkaan, niin tänään asioita miettiessä tajusin, että oon lähiaikoina ollut jotenkin tosi negatiivisella asenteella liikenteessä. Ärsyynnyn pienistä asioista tosi helposti ja tuntuu, että puolet mun sanoista on vaan valitusta. Pliis sanokaa etten oo ainoa! Luin aamulla hyvän artikkelin netistä, missä kerrottiin kuinka aivoja voi "huijata" positiivisella ajattelulla. Se pisti kyllä miettimään, mikä merkitys sillä omalla käytöksellä ja asenteella on niin itseensä kun ympärillä oleviinkin ihmisiin. Jos jatkuvasti vaan valittaa ja valittaa, yhtäkkiä koko elämä on pelkkää valitusta. Täytyis aina vaan niistä kurjistakin asioista yrittää löytää jotain positiivista... Think happy be happy vai miten se meni! ;)

Toivonkin, että lomareissulla aivot saa niin sanotusti laittaa narikkaan ja vaan renotutua. Ehkä sen jälkeen jaksaa itsekkin olla vähän aurinkoisempi. :)

IMG_4237


Kuvissa näkyy vähän mun uutta neuletta Ginalta. Toi on tooooosi mukava! Sen lisäksi löysin tänään ihan täydellisen sävyisen huulipunan Macilta, kiitos ihanan myyjän. Katotaan jos ehtisin laittaa siitä kuvia ennen reissua. Pari muutakin juttua tarttui mukaan, mm. aurinkokapseleita ja aurinkorasvaa. Olis kiva kuulla jos kellään on kokemusta aurinkokapseleista... Vai oonkohan heittänyt rahani taivaantuuliin kun ostin niitä? :)

Ihanaa alkavaa viikonloppua kaikille! 

Love, Elise

PS. Voisko joku ihana pliis liittyä lukijaks, vähän häiritsevä toi 666 luku blogin reunassa! ;D

8 kommenttia:

 1. Ootko eronnu sun poikaystävän kans ku sitä ei oo enää näkyny täällä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei olla :D vastahan mä pari postausta sitten siitä mainitsinkin! Ei olla pitkään aikaan vaan käyty yhdessä kuvailemassa :)

   Poista
 2. toi espresso house on kyllä niiiiin ihanan tunnelmallinen ja ainakin aamupäivisin tosi rauhallinen! oot mielettömän kaunis näissä kuvissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3! Ja joo, täytyy käydä joskus ihan lounaalla sielä! Ihanan kotoisa paikka :)

   Poista
 3. Liityin nyt lukijaks, ettei toi 666 enää piinaa sua eikä oo mun harteillakaan se homma :D

  VastaaPoista

<3