sunnuntai 25. lokakuuta 2015

OSTOKSIA KREETALTA

Kreetalta on nyt kotiuduttu ja ajattelinkin samantien tulla näyttämään teille mitä ostoksia sieltä tarttui mukaan! 
Suomen hintatasoon verrattuna ruoka ja juomat Kreetalla oli halvempaa, mutta vaatteet ja meikit saman hintaisia, ellei jopa kalliimpia. Vaatekauppoja ei Haniassa mitenkään kauheesti ollut, mutta mm. Zara, Bershka, Pull & Bear ja Stradivarius löytyi. Samalla kadulla oli myös ihana kauppa nimeltään Oysho missä myytiin jumppavaatteita ja yökkäreitä/kotiasuja. Sieltä olisin voinut ostaa vaikka mitä!
Mutta pidemmittä puheitta, tässä tulis mun ostoksia!

IMG_4902

Macin Studio Face and Body Foundation. Tämän ostin Helsinki-Vantaalta, koska mun Lumene superhyvä meikkivoide loppui, ja satuin kävelemään Macin pisteen ohi. Mulle kokeiltiin tätä siinä pisteellä ja ihastuin heti kevyeeseen koostumukseen. Hintaa oli muistaakseni vähän alle 30 euroa!

IMG_4897

Konjakin ruskea pikkulaukku muistaakseni Bershkasta... Tää maksoi vaan kympin ja sopii täydellisesti mun saman väristen korkkareiden kanssa, joten ei tarvinut kahta kertaa miettiä ostanko vai en!

IMG_4922

Paksuhko, harmaa, pitkähihainen mekko Zarasta. Tää on ihana syysmekko! Hinnasta en oo nyt yhtään varma, mutta jotain 25-30 euroa muistaakseni.

IMG_4918

Pari tavallista v-aukkoista pitkähihasta Jennyfer-nimisestä kaupasta. Nää ei nyt ole kuvissa ihan edukseen, mutta tosi pehmeetä materiaalia ja kivan malliset! Nää oli tarjouksessa, yhteensä 15 euroa.

IMG_4938

Maailman söpöimmät ja mukavimmat yökkärihousut Oyshosta. Oli pakko ostaa, noi oli myös niin pehmosta materiaalia. Nää tais olla jotain vähän alle 20 euroa!

IMG_4945

Oyshosta myös harmaa aamutakki. Tällästä ohuempaa aamutakkia oon etsinyt, eikä mistään oo tuntunut löytyvän! Oli siis pakko ostaa tää kun löytyi, vaikka 40 euron hinta oli aika kova tollasesta takista. Mutta tykkään!

IMG_5318

Samaisesta kaupasta vielä aamutossut! Mä vaan rakastan kaikkea söpöä. :D Nää maksoi 20 euroa.

IMG_4889

Tää laukku oli ehkä pieni heräteostos, mutta onneksi ostin! Tykkään sikana tosta mallista ja koko on just passeli! Kamera ja muut tavarat mahtuu täydellisesti laukkuun, mutta se ei silti oo liian iso. Tää oli Zarasta ja vaan kolmekymppiä!

IMG_5340
IMG_5331

Ja lopuksi parit tuliaiset kotiin! Hauskat magneetit ja oliivipuusta tehdyt salaatinottimet ja tollanen alusta, jota ajattelin kynttilöille. Lisäksi ostin pari kesämekkoa niistä turistikojuista, mutta muuten ostokset taisi olla tässä!

Mitäs pidätte? :)

Love, Elise

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3