tiistai 8. syyskuuta 2015

4 X RANDOM

Untitled Untitled

Heippa! Kirjottelen tätä postausta iPadilla, ekaa kertaa ikinä. Toivotaan siis, että tästä ei tuu ihan sekasotku. Ja pahottelut näistä kännykän kuvista, tällä hetkellä en tosiaan saa kamerasta kuvia siirrettyä mihinkään. Siihen liittyen halusinkin tulla ilmottamaan, että vihdoin uusi tietsikka on ostettu ja kuvien siirronkin pitäisi onnistua kohta taas normaalisti! Tilasin eilen 13 tuumaisen MacBook Airin Applen sivuilta, ja sen pitäiskin saapua torstaihin mennessä, jee! Oon niin ilonen, vihdoin kaikki mun elektroniikka on päivitetty samaan merkkiin. Macceja en tosiaan oo käyttänyt kauheesti, mitä nyt kavereiden ja veljen konetta, että ottaisin mieluusti vinkkejä vastaan, ja erityisesti bloggaukseen ja kuvien siirtoon/muokkaukseen liittyen! Kaiken huippuna Applella on korkeakouluopiskelijoille ja heidän vanhemmille tällä hetkellä kamppis, missä opiskelija-alen lisäksi kaupan päälle saa Beatsin Solo 2 on ear -kuulokkeet! Niitäkin oon pitkään halunnut, mutta hintansa vuoksi ne on jäänyt kaupan hyllylle, joten nyt tuli hoidettua kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

Untitled
Untitled

Kuvat oon napsinu tässä lähiaikoina, ensimmäisessä kuvassa näkyy jenkeistä ostettuja söpöjä hajuvesiä ja Bath & Bodyworksin täykkyjä käsidesejä! Käsidesit tuoksuu ihanilta ja yksi kulkee aina laukussa, pelastus! Voisko joku brändi Suomessakin myydä jotain vastaavia??
Toinen kuva on viikonlopulta, kun oltiin tuplatreffeillä VaPianossa syömässä ja leffassa katsomassa uusi komedia Ihan Yössä. Se oli ihan ok leffa, ei kuitenkaan ihan niin hyvä kun oletin.
Kolmas kuva on Nycistä Vs:ältä, ja viimenen selfie ennen baari-iltaa, joka jäikin viimeiseksi vähään aikaan. Nyt nimittäin on juhlat juhlittu ja aika keskittyä taas hyvään oloon, parempaan ruokavalioon, kunnon yöuniin ja treenaamiseen.

Tänään oltiin Saaran kanssa kuvailemassa asukuvia, jotka toivottavasti onnistui! Niistä lisää siis heti, kun uus tietsikka tulee. Mulla on nyt kauheesti ideoita ja inspiraatiota tän blogin suhteen, ja haluisinkin koko ajan postailla! Toiveita otetaan siis taas (okei, aina) vastaan, ja toteuttelen niitä heti kun vaan saan uuden beibsun hyppysiini!

Oikeen ihanaa viikkoa kaikille,
Love, Elise

2 kommenttia:

  1. Miten saat neliönmuotoiset kuvat näin isoksi mobiilibloggerilla? Miulla on yleensä kuvakoko 640x480, mutta mobiiliversiossa neliöt jäävät 480x480, vaikka suorakulmaiset kuvat oikeassa koossa tulevatkin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvat itseasiassa lisäsin koneelta, eli latasin kännykästä Flickrin appilla kuvat Flickriin ja sit veljen koneella lisäsin kuvat. Kiireen takia en ehtinyt kirjottaa postausta valmiiksi joten lisäsin vaan tekstit padilla. Sori, en osaa siis auttaa sua ton kanssa :/. Toivottavasti löydät vastauksen jostain!:)

      Poista

<3