lauantai 29. elokuuta 2015

SATURDAY MORNIN'

IMG_1703

Huomenta ihanat! :)
Vitsi mikä ihana lauantaiaamu! Eilen mentiin Panun kanssa jo joskus kympin jälkeen nukkumaan, ja herättiin tänään aikasin syömään aamupalaa. Aika villi perjantai-ilta siis! Jotenkin ihanaa kun arki on taas alkanut, vaikka työpäivät meinaa viedä kaiken ylimääräisen energian. Kuluneella viikolla oon kuitenkin pikkuhiljaa alkanut palaamaan terveellisempiin elämäntapoihin ja urheiluakin on tullut harrastettua varmaan enemmän kun koko kesänä yhteensä... Odotan kyllä innolla tulevaa syksyä ja sen tuomia muutoksia, koulua kun ei ole. Mulla onneksi on käynyt niin hyvä tuuri, että teen vaan aamu- ja päivävuoroja töissä, joten käytännössä pääsen joka duunipäivä viimestään neljältä. Ja se sopii paremmin kun hyvin, niin ei tuu nukuttua myöhään, elämässä on ne tietyt rutiinit ja töiden jälkeen jaa hyvin vapaa-aikaa poikaystävälle, kavereille ja jumpalle! Lokakuussa olis myös reissu Kreetalle tiedossa, ja täytyy vähän miettiä mitä muitakin reissuja toteuttais tän vuoden aikana. Sitä ennen kuitenkin säästöjä pitäis saada kasaan, joten tän syksyn voisin keskittyä siihen. Olis tosi kiva kuulla mitä suunitelmia teillä muilla "välivuotta" pitävillä on? :)

IMG_1727

Mun uus ihana matto, jonka löysin Pentikistä! Rakastuin tohon heti ja se sopii kokonsa puolesta kun nakutettu mun huoneeseen. Ja toivottavasti tulevaan omaan asuntoonkin ;)! Alla olevassa kuvassa puolestaan maailman ihanimman tuoksunen tuoksukynttilä Bath & Body Worksilta, jenkeistä ostettu. Toi tuoksuu ihan Abercrombien siltä nimikkotuoksulta, en nyt muista sen nimeä. Mutta samalta kun niiden kaikissa kaupoissa tuoksuu!

IMG_1715 Untitled 3 IMG_1742

Mun päiväni jatkuu nyt vielä hetken sängyssä loikoillessa ja blogien parissa rentoutuessa, sen jälkeen ajattelin käydä haukkkaamassa vähän happea ulkona ja myöhemmin iltapäivästä nähdään tyttöjen kanssa Mellulla hyvän ruuan, herkkujen ja leffojen parissa! Tälläsistä päivistä tulee niin ihana syksyinen fiilis ja muutenkin nää löhöpäivät on parhaita!

Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikille,

Love, Elise

2 kommenttia:

<3