torstai 27. elokuuta 2015

NYC DAY 2: CENTRAL PARK & TIME SQUARE

IMG_0274

Hola taas pitkästä aikaa! Siis en jaksa enää joka postauksessa hokea kuinka paljon vihaankaan tätä rikkinäistä konetta, joten jätetään se valitus sikseen XD. Ostoslistalla siis uus tietsikka, on meinaan aika turhauttavaa kun just on saanu postauksen kasaan ja kone sammuu, netti pätkäsee tai mitä vielä... 

Nyt olis luvassa Nycin kuvia tokalta päivältä! Tässä on vaan aamupäivän ja päivän kuvia, koska tokalta päivältä kuvia oli niin paljon, että päätin jakaa ne kahteen postaukseen. Mutta väliin voisin tehdä jonkun arkisemman postauksen, ettei nää Nycin kuvat ala tulemaan korvista ulos!

IMG_0270 IMG_0279

Toisena päivänä New Yorkissa sää tuntui entistä kuumemmalta ja kosteelta, joten ei yksinkertaisesti pahimman auringon paisteen aikaan pystytty kävelemään kauaa asfalttiviidakossa. Päätettiin napata lounasta mukaan parista eli kahvilasta ja suunnattin Central Parkkiin picnicille. Jo pelkästään istuessa varjossa oli ihan tajuttoman kuuma ja hiki valui koko ajan. Istuskeltiin ja ihailtiin vihreitä maisemia varmaan pari tuntia, mutta se ei meitä haitannut, sillä picnic Central Parkissa oli molempien to do -listalla ;). Suosittelen kyllä ehdottomasti sään salliessa edes kävelyä ympäri Central Parkia. Puistossa oli paljon ihmisiä ottamassa aurinkoa ja vain löhöilemässä. Jotenkin ihan hassua, että keskellä suurkaupungin hälinää voi mennä rauhoittumaan keskelle suurta puistoa! 

IMG_0293 IMG_0375

Uudet Niket! Roshee Runit on kyllä ihan törkeen hyvät jalassa, ei tullu rakkoja tai kipuja vaikka käveltiin monta tuntia.

IMG_0432 IMG_0438

Picnicin jälkeen lähdettiin etsimään vessaa, ja päädyttiin The Plaza hotellille. Hotellin aula on tosi hieno, ja alakerrassa on kuin pientä kauppahallia muistuttava tila, jossa on monia eri kahviloita. Eksyttiin vahingossa tonne, mutta lopulta vessan lisäksi jäätiin syömään juustokakut ihanan tunnelmalliselle kahvila-alueelle. Paikka oli kyllä näkemisen arvoinen, että jos vaan Nycissä vieraillessa on aikaa tai kävelette ohi, niin suosittelen poikkeamaan.

IMG_0442 IMG_0455

Mun olkapää punottaa kivasti kun raahasin painavaa laukkua samalla olalla pari päivää... :D

IMG_0461 IMG_0494

Joka tytön unelmakaupat samassa kuvassa, Cartier ja Apple... Voisko Chuck Bass olla vielä tuolla limusiinissa odottelemassa?

The Plaza -hotellilta lähdettiin kävelemään kohti Times Squarea, ja poikettiin matkan varrella muutamissa kaupoissa ja otettiin valokuvia. Time Squarella hypättiin ihan turisteina Hop on -bussiin ja lähdettiin kiertoajelulle kohti lower Manhattania. Toi bussiajelu oli hyvä idea helteessä, sillä nähtiin paljon paikkoja, saatiin kuvia ja päästiin vielä samalla helposti lähelle meidän seuraavaa nähtävyyttä, nimittäin Ground Zeroa. Oli myös kiva, kun bussissa opas kertoi nähtävyyksistä sellasia asioita, mitä ei muuten olis varmasti tullut kuultua mistään.

IMG_0654 IMG_0714 IMG_0736 IMG_0724

Seuraavassa postauksessa sitten lisää kuvia kiertoajelulta ja loppuillalta! Toivottavasti ette oo ihan kyllästyneitä näihin kuviin jo!

Love, Elise

6 kommenttia:

 1. Mä ainakin tykkään tosi paljon näistä postauksista että mun puolesta niin paljon vaan nykista juttua kun mahdollista! :D Olin itse keväällä ensimmäistä kertaa new yorkissa ja kaipuu takaisin on suuri! Katselen siis muitten kuvia ihan innoissaan vaikka haikeena :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vitsi kiva kuulla!! Kuvia on kyllä niin paljon että niistä sais vielä ainakin pari postausta tehtyä :)

   Poista
 2. nykin postaukset ei tuu ikinä korvista ulos!:D nää on parasta!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kyllä itekkin samaa mieltä! :D kiva kuulla :)

   Poista
 3. ja ps. oliks ihmiset central parkissa oikeesti vaan biksuissa ottamassa arskaa :D ? ite olin nykissä maaliskuussa ja silloin sielä vaan käppäiltiin romanttisesti,ihasteltiin puistoa ja luisteltiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oli!! Sielä nurtsilla makoili sikana ihmisiä, osa biksuissa ja osa hellevaatteissa, saatto johtua järkyttävästä helteestä kun puiden alta löytyi edes vähän varjoa :D ja voi vitsi kuulostaa ihanalta tollanenkin, etenkin luistelu! <3

   Poista

<3