sunnuntai 31. toukokuuta 2015

JUHLAHUMUISSA ♥

Untitled 2

Huhhei nyt on kuulkaas juhlat juhlittu! Paljon onnea kaikille muillekin valmistuneille 
Mulla olis niin paljon sanottavaa, että en edes tiedä mistä alottaisin :D. Tai no, alotetaan vaikka siitä että koko eilinen päivä oli niin ihana ja juhlat ihan parhaat!! Talo täynnä ihania ihmisiä, täydellinen sää ja paljon hyvää ruokaa ja kylmiä juomia, ei olis voinut asiat paremmin olla. Iso kiitos siis vanhemmille ja kaikille ketkä auttoivat järjestelyissä. Ja kiitos myös tietenkin vieraille, teitte päivästä ihanan! 

IMG_9133 IMG_9174 IMG_9176 IMG_9191 IMG_9213 

Juhlat alkoivat koululla kello 11 lakitustilaisuudella, joka kesti muutaman tunnin. Ehdittiin onneksi räpsiä muutamia kuvia, ennen kuin piti kiiruhtaa kotiin tekemään viimeiset järjestelyt. Oli jotenkin tosi haikeeta olla viimestä kertaa koululla, mutta haikeet fiilikset unohtui kyllä heti kun juhlat alkoivat. 

IMG_9267

Kottikärryillä juomia :D

IMG_9350 IMG_9275 IMG_9384

Tarjolla oli voileipäkakkuja, piirakoita, salaattia, lihapullia, kakkuja, keksejä, juomia jne.

IMG_9401 IMG_9419

Kavereita tuli myös käymään, kaikki ei tosin päässyt, kun niin monella oli omat juhlat. Mutta illalla onneksi nähtiin! 

IMG_9411 IMG_9432

Oli kyllä niin hyvä tuuri sään kanssa! Olis ollut tosi harmi, jos terassilla ei olisi voinut olla. 
Illalla alkoi jo tanssijalka vipattamaan, ja siirryttiin sisälle tanssimaan! Oli ihan super hauskaa, en meinannut päästä lähtemään edes jatkoille omista juhlistani kun Abba soi ja aikuisetkin iskää myöten innostu tanssimaan meidän nuorten lisäksi! :D Jossain vaiheessa kun porukka väheni mäkin nappasin taksin ja suuntasin näkemään meidän koululaisia vuokrattuun saunatilaan Keilaniemeen. Tila oli tosi upea, korkeassa rakennuksessa ja maisemat oli huikeat! Niitä ei tosin kauheesti enää siinä vaiheessa ihailtu, vaan keskityttiin enemmin siihen juhlimiseen. Jossain vaiheessa yöstä lähdin vielä Henrille, missä oli kaikki loput kaverit ja kotiin tultiin Panun kanssa joskus seiskalta aamulla. Oli ihan huippu hauskaa, ja mulla ei oo edes krapula! :D

Untitled 3

Kiitos vielä kaikille vieraille että tulitte ja mitä ihanimmista lahjoista sekä tietty niistä kirjekuorista! ♥ 
Voi kun tälläsia juhlia olisi enemmän!

Toivottavasti muidenkin juhlat olivat yhtä onnistuneet!

Love, Elise

6 kommenttia:

 1. "Kottikärryillä juomia" XDDD
  Oli niin ihanaa <3 Nyt järkätään kaikkea kivaa yhessä porukalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah joo piti vied kato naapuriin kylmään edellisiltana kun ei kaikki mahtunu meillle xD ja nii olikin!!<33 todellaki!!<3

   Poista
 2. Ootpa ollut nättinä! Ihanalta kuulostaa sun päiväsi :) Mistä muuten sun kengät on, aivan ihanat kuten sun mekkosi!! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon <3 kengät on Mangosta :) tosi hyvät jalassa!

   Poista
 3. Hei! Missä kävit laitattamassa suihkurusketuksen? :) näyttää luonnolliselta. Oliko joku tietty sävy mitä laitatit vai? Toi näyttää niin hyvältä sulla, haluaisin itelleni ihan samanlaisen rusketuksen, siks kaikki vinkit on tarpeen kiitos! :-) Kauanko toi pysy sulla hyvänä? Jos haluaisin otattaa suihkurusketuksen just tietylle päivälle, niin kannattaako otattaa päivää ennen vai kuinka? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että näyttää luonnolliselta! :)<3 Kävin ottamassa rusketuksen Matinkylän Belmax Centerissä, ja sävy oli Dark (vaihtoehdot taisi olla medium, dark ja extra dark). Rusketus ei kauheen kauaa pysynyt, mutta lisäsin itseruskettavaa tohon päälle niin sillä sai vähän "pitkitettyä" väriä. Ja joo, jos haluat tietylle päivälle sen rusketuksen niin ota päivää ennen, koska rusketuksen jälkeen pitää käydää suihkussa aikaisintaan 8h päästä, että väristä tulee hyvä! :)

   Poista

<3