perjantai 6. helmikuuta 2015

PURE LOVE

IMG_7671

Heippa rakkaat! Yksi syy hiljaselle postaustahdille on varmasti mulla ollut kunnon kännykkäkameran puuttuminen, sen jälkeen kun vahingossa sulatin mun iphone vitosesta kameran hellalla joskus kesän lopussa... Se puhelin oli muutenkin kokenut aika kovia, kaks kertaa sukeltanut vessanpönttöön ja kerran kastunut kaatosateen iskiessä juoksulenkillä oikeen kunnolla... Voitte siis varmaan päätellä, että se kaipas aika kovasti huoltoa. Sain sen joulun jälkeen vihdoin vietyä huoltoon, josta parin päivän päästä ilmotettiin että huoltokustannukset olis aika suuret, joten olis fiksumpaa ostaa kokonaan uusi puhelin. Just sattumalta Giganttiin tuli samalla viikolla tarjous iPhone kutosista, ja onneksi mullekin riitti 100kpl tarjouserästä vielä uusi puhelin, vaikka koko eilisen tekstitaidon ylioppilaskokeen ajan jännitinkin, onko puhelimia enää iltapäivällä jäljellä!

IMG_7715 IMG_7719 IMG_7723 IMG_7726

Sanoin parille kaverillekin eilen, että tää on ihan outoa kun on toimiva puhelin taas pitkästä aikaa xD. Nyt siis varmasti blogissakin postaustahti lisääntyy, kun kännykälläkin tulee räpsittyä kuvia! Oon kuitenkin ymmärtänyt, että kännykuvatkin on ihan jees teidän mielestä? :)

Sellasia uutisia siis tällä kertaa! Mulle kuuluu muutenkin tosi hyvää, koulupäivät on virallisesti jo ohi (mulla on tosin vielä yksi ruotsin kurssi), kevään eka yo-koe on ohi, penkkarit ja abiristeily on ens viikolla ja sit alkaakin jo hiihtoloma! Pitäis kyllä alkaa lukemaan ahkerammin psykologiaa ja terkkaa, kun ei niihin ylppäreihinkään oo enää kauaa aikaa. Tää on niin ihanaa ettei oo paljoa koulua, kun ehtii tekemään enemmän kaikkea muuta kivaa. Salilla ja jumpissa oon käynyt ahkerasti, ja suosittelen kaikille muillekin kenellä on luku-urakka edessä, koska se antaa niin paljon energiaa lukemiseen! Viikonloppusin on tosin kiva vähän hölläillä, ja etenkin tänä viikonloppuna kun lähdetään Naantalin kylpylään :).

Miten muilla äikän kirjottajilla meni tekstitaito? Ja millasia viikonloppusuunitelmia teillä on? Ainiin, ja postaustoiveita saa kertoa, olis mahtavaa kuulla mitä haluisitte lukea :)!!

Love, Elise

2 kommenttia:

  1. Sellaiset kuulumispostaukset, joissa sulla on vissiinkin ollut just kännykkäkuvia on tosi kivoja!! Ja sit vaikkapa jotain ruokapostauksia/ vinkkejä on kiva kans lukea :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkeistä, ruokapostaus on ainakin ollut suunitteilla! :)

      Poista

<3