sunnuntai 7. joulukuuta 2014

VASTAUKSIA KYSYMYKSIIN

KOULU, TYÖT & TULEVAISUUS

Lempiaineet koulussa?
- Oikeestaan kaikki reaaliaineet! Terveystieto, psykologia, maantieto ja historia ehkä lemppareimmat. Äidinkieli ja englanti on myös ihan ok, mutta ruotsia ja matikkaa vihaan!

Mitä kirjoitat ylioppilaskirjoituksissa?
- Kirjotin nyt syksyllä enkun ja keväällä lyhyt matikka, äidinkieli, psykologia ja terveystieto.

Käytkö töissä tällä hetkellä?
- Tällä hetkellä en käy, mutta 3. jakson aikana yritän löytää työpaikan kevättä ja kesää varten ainakin.

Välivuosi vai heti opiskelemaan?
- Kyllä mä välivuoden haluisin pitää... Tai en oikeen tiedä, mutta oon varautunut jo siihen :D

Mitä ajattelit tehdä lukion jälkeen? 
- Mä en oikeestaan tiedä vielä. Kauppis tuntuu tällä hetkellä opiskelupaikoista parhaimmalta vaihtoehdolta, mutta välivuoden oon ajatellut pitää ja tehdä töitä, säästää rahaa ja matkustella. Mutta toivon mukaan välivuosia ei tulis kun korkeintaan tämä yksi, koska haluan kyllä opiskelemaan.

Missä näkisit itsesi 5 päästä? Entäpä 10? 
- Apua... 5 vuoden päästä oonkin jo melkein 24-vuotias. Toivottavasti opinnot hyvällä mallilla tai ohi, kiva työ, oma koti ja rakkaimmat ihmiset vielä elämässä mukana!! En oikeesti osaa yhtään sanoa 10 tai edes viiden vuoden päähän, koska jos jotain oon oppinut, niin tää elämä on aika arvaamatonta ja yleensä just se mitä ajatellaan tapahtuvan on niin kaukana siitä, missä oikeesti ollaan sillon viiden tai kymmenen vuoden päästä! :D Voihan se olla että sillon mulla on jo lapsia tai asun jossain ulkomailla. Never know!

Mihin oot ajatellu mennä suorittaa jatko-opintoja lukion jälkeen?
- Se tulikin jo tossa ylempänä, eli kauppis kiinnostaa ehkä eniten Suomessa! Mutta ikinä ei voi tietää :P

Millaisia arvosanoja tulossa tällä hetkellä kirjotetuista aineista? Ootko tyytyväinen?
- Enkusta sain C:n ja olen :)

Voisitko lähteä aupairiksi tai vapaahtoistöihin ulkomaille?

- Aupairiksi voisin lähteäkkin ehkäpä :)

Onko sulla kiire muuttaa kotoa pois?

- No eipä oikeestaan, vaikka se oliskin mun mielestä ihanaa!! :D

Untitled

VAATTEET & SHOPPAILU & KAUNEUS
Mitä VS tuotteita omistat?
- Haha hauska kysymys, jos vaan muistaisin kaikki... iPhone kuoret, meikkipusseja 3, rasvoja ja body misteja yhteensä n. 10, itseruskettavaa, body scrubin, meikeistä huulikiilto ja sellanen bronzing stick, 3 yoga pantsit, hupparin, pikkareita jotain 15 kpl , parit rintsikat, juomapullon ja kaks t-paitaa :D Siinä tais olla kaikki!

Lempi vaatekauppa?
- Suomessa ihan perus BikBok, H&M, Gina Tricot ja Zara. Ulkomailta VS, Forever 21, Pull & Bear, Bershka ja muut samankaltaiset. Myös Abercrombiella ja Hollisterilla pitää päästä aina ulkomailla käymään :)

Lempi laukku tällä hetkellä?
- No siis, toi Longchampin perus musta laukku mikä joka toisella on, on mun lemppari. Sinne mahtuu kaikki tarvittava ja vähän enemmänkin, ja se on sopivan rento arkisin käytettäväksi, kun mä en mikään muodin seuraaja kauheesti ole. Mun tän hetkinen alkaa vedellä jo viimesiään, täytyy varmaan hankkia uusi. Mutta jos nyt saisin valita minkä tahansa laukun, ottaisin LV:n Neverfullin Damier Ebene kuosissa. Vaikka niitäkin tuntuu olevan joka toisella, se olis silti ihan unelma kokonsa (mm), kestävyytensä ja juurikin sellasen monikäyttöisyyden takia.

Kenen julkkiksen tyyliä ihailet?
- Öhh.. Mä en oikeesti kauheesti seuraa muotia tai julkkisten pukeutumista... Tykkään mukavista ja tyttömäisistä vaatteista sekä väreistä. Mutta esimerkiks Ariana Grandella on söpö tyyli! Blogeja seuraankin paljon enemmän, niin tää olis ollut helpompi jos olisit kysynyt kenen bloggaajan tyyliä ihailen! :D

Mi(t)kä on sun luottotuotteet kauneudenhoidossa(meikit, rasvat tms.)?

- St. Tropezin asteittain päivettävä rasva/itseruskettava, Lorealin True Match -meikkivoide, Benefitin Hoola-aurinkopuuteri, Lancomen Hypnose-ripsari, Vichyn naaman puhdistusaine, Doven ja VS:n rasvat, Viva la Juicy -hajuvesi (joka on valitettavasti just nyt loppu :( ). Noita käytän siis oikeestaan päivittäin, ei tuu nyt oikeestaan muita mieleen paitsi tietenkin dödöt, hammastahnat yms. mutta tuskin ketään kiinnostaa ne. :D

Untitled

MATKUSTELU

Missä maissa oot käynyt?
- Kanada, Jenkit, Kreikka, Espanja, Ruotsi, Viro, Norja, Latvia, Tanska, Saksa, Italia, Luxemburg, Englanti, Puola, Ranska ja Sveitsi

Missä maissa tai paikoissa haluaisit käydä?
- Tällä hetkellä lähtisin Dubaihin ehdottomasti! Myös Aasiassa ja Ausseissa haluisin käydä. Oikeestaan voisin lähteä ihan minne tahansa käymään, rakastan matkustelua! Eikä matkojen aina tarvitse olla shoppailu- tai rantalomia, vaan kaikki erikoisetkin kohteet kiinnostaa mua.

Haluaisitko joskus muuttaa ulkomaille?
- En oo ihan varma haluisinko pysyvästi, mutta ainakin vähäksi aikaa todellakin! Jos vaan tulee sellainen elämäntilanne ja mahdollisuus :)

Lempi matkakohde?
- Apua... California oli kyllä ihana paikka, mutta tykkään myös ihan sikana Coloradosta, Kreikan saaristosta ja Lontoosta! Meidän Puolan matka oli myös niin kiva, että sen voisin pelkän reissun takia laittaa listaan! :D

Mitä vaihtovuosi antoi sulle?
- Voi miten vaikea kysymys... Ainakin ihan älyttömästi uusia muistoja, niin hyviä kuin huonoja, jotka varmasti muistan vielä vanhuksenakin! Tutustuin ihaniin ihmisiin ja uuteen maahan, ja opin arvostamaan Suomea ihan älyttömästi!  Opin tuntemaan itteni paremmin, ja ainiin, opinhan mä puhumaan ranskaa ihan sujuvasti sielä! :)

Ootko vielä paljon yhteydessä sun kavereihin ja host-perheeseen Kanadassa?
- Perheeseen en kauheesti ole, mutta kavereihin kyllä! Päivittäin snapchattaillaan, seurataan toistemme elämää instagramin kautta ja aina sillon tällöin myös jutellaan facebookissa ihan kunnolla :)

Untitled

RANDOM 

Millä salilla käyt?

- Fressi Espoonlahti, joskus harvoin myös Isossa Omenassa.

Mitkä on sun lempi ryhmäliikuntatunteja?
- Lemppareita on Bodypump, Vatsapeppu-jumppa ja Spinningit! Haluisin käydä myös kokeilemassa Bodyjamia ja Bodycombattia, niitä on kehuttu paljon! :)

Onks sulla joku saliohjelma mitä noudatat?

- Ei ole! Jos oon salilla niin oon juoksumatolla yleensä 30-60 minuuttia ja  sen jälkeen treenaan esim. peppua & jalkoja, ylä- tai keskikroppaa, tai sit vaan jummpailen koko kroppaa ja venyttelen. Tai sit käyn jollain ryhmäliikuntatunnilla ja juoksen sitä ennen/jälkeen. Ihan fiiliksen mukaan siis.

Paras salibiisi täl hetkellä?

- Tällä hetkellä ei ole kyllä mitään lempparia! Tuntuu että oon kyllästynyt kaikkiin ja kaipaan uutta musiikkia, joten vinkkejä otetaan vastaan! Tällä hetkellä kuuntelen paljon kaikkia viime kesän hittejä, ne tuo kivan fiiliksen esim. juostessa! 

Mistä asioista tulet onnelliseksi?

- Poikaystävä, kaverit, liikunta, hyvä ruoka, vapaa päivät, lähestyvä joulu, matkustelu, perhe ja koira, ylioppilaaksi valmistuminen, arjen pienet ilot kuten kynttilät ja hyvä elokuva, tuleva tyttöjen ilta, synttärit jne! Voisin jatkaa listaa loputtomiin :D

Tykkäätkö käydä paljon juhlimassa?

- Välillä on sellasia kausia kun tekis mieli käydä juhlimassa joka viikonloppu, ja välillä baareissa juokseminen ei oikeestaan kiinnosta yhtään! Mutta onhan juhliminen tosi kivaa aina sillon tällön, ja nyt joulukuussa sitä onkin luvassa aika paljon... Mulla ja muutamilla kavereilla on synttärit,  sit on tyttöjeniltaa, pikkujouluja ja uusi vuosi ainakin...!  Paljon juhlia siis tiedossa, mutta joulukuu on aina ollut mulle pelkkää juhlaa synttäreiden ja juhlapyhien vuoksi.

Millon haluaisit muuttaa pois kotoa?
- Aika pian, vuoden tai parin sisällä :)

Onko sulla jo ajokortti?
- Ei ole, meen autokouluun yo-kirjotusten jälkeen vasta :)

Saatko oman auton kun saat kortin?
- En :D Paitsi jos ostan itse!

Luetko blogeja?

- Luen päivittäin varmaan 50 eri blogia! :D Voisin joskus tehdä lempiblogeistani postauksen, vaikka suurin osa niistä onkin näitä Suomen suosituimpia. 

Mikä on suurin paheesi?

- Näitä keksisin aika monta, mutta ensimmäisinä tulee mieleen välillä vähän turhan usein kiroilu sekä liian usein herkuttelu! Panu varmaan vastais tähän sen että oon niin laiskamato kun voisin aina vaan nukkua pitkään ja valvoa myöhään :D Se on ite niin aamuihminen ja menettää hermonsa kun ei saa mua aamusin hereille!

Ootko mielummin sinkku vai suhteessa?

- Molemmissa on hyvät ja huonot puolensa, mutta tällä hetkellä ehdottomasti suhteessa :)!

Untitled


Mihin oot tyytyväinen ittessäs ja mitä muuttaisit jos voisit?

- Oon  kokonaisuuteen ihan tyytyväinen vaikka aina onkin varaa parantaa :) Muuttaisin vähän elämäntapojani, ja sehän on ihan mahdollistakin joten pikkuhiljaa parempaan suuntaan. Haluisin myös olla parempi kuuntelemaan muitakin! Oon niin puhelias ja hössöttäjä että välillä huomaan jopa puhuvani toisten päälle.. Ärsyttävää varmasti muiden mielestä!

Ootko tyytyväinen sun elämään?

- Olen! Vielä kun lukio olis ohi niin ai että, pääsis kunnolla toteuttamaan taas omia unelmia! :)

Asutko kotona?

- Asun joo! :)

Millaiset välit sulla on perheenjäseniin?

- Hyvät on!

Missä oot hyvä?

- Vaikeeta keksiä näin yhtäkkiä :D ! Mutta oon mielestäni hyvä esimerkiksi sosiaalisissa tilanteissa koska oon niin puhelias ja yleensä ainakin iloinen! (:

Sushi vai kiinalainen ruoka?
- Nam molemmat on hyviä! Riippuu fiiliksestä :P

Normikokis vai vanilija?

- Se vanilija on kyllä paljon parempaa! :D

Pizza vai hampurilainen?

- Itetehdyt hampparit!!

Ketä ikävöit?
- Kavereita Kanadasta

Millainen itsekuri sulla on?

- Lyhyella aikavälillä hyvä, pitkällä huono xD En osaa oikeen selittää tätä! Tai jos on joku asia mistä tykkään ja missä haluun olla hyvä, niin mulla on ihan hyvä itsekuri, mutta jos se asia on edes vähän tylsä niin luovutan aika nopeesti...

Paljonko sulla menee rahaa kuukaudessa? Saatko kuukausirahaa, opintotukea..?

- Se vaihtelee tooosi paljon! En osaa yhtään sanoa et kuinka paljon menee. Saan kuukausirahaa.

Ootko sinut itsesi kanssa?

- Olen!! Ja kaikkien muidenkin olis syytä olla, helpottaa kummasti omaa elämää. :)

Mitä toivot joululahjaksi?

- Voisin tehdä näistäkin vielä oman postauksensa... Jos on kiinnostuneita?

Ootko alkanut ostamaan jo muille joululahjoja?
- En... Miettimään kylläkin! Täytyis varmaan pikkuhiljaa ostellakin...

Siinäpä niitä sitten oli! :D Toivottavasti saitte kaikkiin kysymyksiinne vastaukset, jos tulee vielä jotain mieleen voin sitten kommentteihin vastailla. Kuvat on viime talvelta ja muutama myös tältä talvelta! Ihanaa sunnuntai-illan jatkoa kaikille!

Love, Elise

4 kommenttia:

 1. miks et kirjota ranskaa jos kerran puhut sitä sujuvasti?:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska en ole käynyt lukiossa yhtäkään ranskan kurssia. Meinasin silti kirjottaa lyhyen ranskan ja oon katellut niitä tehtäviä, etenkin luetunymmärtämiset menis varmaan ihan hyvin! En kuitenkaan osaa kielioppia täydellisesti ja muutenkin kirjottaminen onkin mulle sit paljon hankalampaa, vaikka ei siinä kokeessa niin paloa kirjotettavaa olekaan. Mutta päätin nyt olla kirjottamatta js välttyä ylimääräiseltä stressiltä.

   Poista
 2. et oo subissa enää töissä? miks lopetit siellä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hups, olin kokonaan unohtanut vastata tähän! Mutta lopetin koska halusin lomailla kesän ja nyt syksyllä keskittyä enemmän koulun käyntiin enkä kuluttaa itseäni ihan loppuun. Keväällä sitten taas töihin, tosin mitä luultavammin johonkin muualle :D

   Poista

<3