lauantai 27. joulukuuta 2014

THE MOST WONDERFUL TIME OF THE YEAR

Heiii ihanat ja hyvää joulua vielä näin myöhässä teille kaikille! 
Pidemmittä puheitta tässä olis nyt kuvapläjäys meidän joulusta, toivottavasti tykkäätte!

IMG_7242 IMG_7205 IMG_7192 IMG_7139 IMG_7173 IMG_7169 IMG_7212 IMG_6981 IMG_6992 IMG_7113 IMG_7220 IMG_7260 Untitled 1 IMG_7249 IMG_7293

Paljon hyvää seuraa ja ruokaa, leffoja poikkiksen kainalossa, ihana luminen maisema, takkatuli ja kynttilöitä, löhöilyä ja myös vähän juhlimista, pulkkailua, lahjojen antamista ja saamista sekä muuten vaan ihanaa joulun taikaa. Sain älyttömän ihania lahjoja, joskin tänä jouluna suurin osa tuli kirjekuorissa seteleiden ja lahjakorttien muodossa. Mutta paketeista paljastui uudet lakanat, läpinäkyvät Pentikin tuikkukupit, shampanja-lasit, Lumenen ihonhoitotuotteita, yökkäreitä, leffalippuja, sisätossut ja pörrösukat, jäätävä määrä suklaata, Iittalan lasinen vitriini-rasia, Body Shopin rasvoja, kylpyläreissu Naantaliin ja yllättävin ja niin nappiin mennyt lahja Panulta, nimittäin tuo ylläolevassa kuvassa oleva DKNY:n pikkulaukku ♥ ♥ ♥. Kaikki lahjat oli aivan ihania, mutta mun blogia lukeneet on ehkä bongannutkin kyseisen laukun aikaisemmista postauksita, silloin tosin vain unelmoinnin kohteena :). Kiitos vielä hirmusesti kaikille!!

Huomenna, tai no tänään, me suunnataan Panun kanssa Tallinnaan. Panu oli varannut meille päiväristeilyn, mutta keksittiin tossa pari tuntia sit, että olis kiva jäädä yöksi sinne. Varattiin jo hotelli, nyt vaan toivotaan että saadaan paluumatkaa siirrettyä, se kun oli jokin tarjous niin ei olla ihan varmoja onnistuuko... No, pidetään peukut pystyssä!

Miten teillä sujui joulu? Kertokaa ihmeessä, olis tosi kiva kuulla 

Love, Elise

2 kommenttia:

  1. Voisiks tehä taas joskus sen blogikirppiksen? =)

    VastaaPoista
  2. millon postaat taas!! ootan aina hirmusesti sun postauksia sun blogi on ihan paras :)

    VastaaPoista

<3