torstai 18. joulukuuta 2014

SYNTTÄRIJUTTUJA & UUDET KENGÄT

Heipsunkeipsun! Tulin nopeasti vain päivittelemään, sillä mulla on tällä hetkellä aika paljon muutakin tehtävää. Huomenna alkaa nimittäin joululoma, ja ennen kuin menen nukkumaan, pitäisi vielä kirjottaa yksi äidinkielen aineistoessee loppuun, käydä suihkussa, tehdä ostoslistaa ja suunitella lauantaita, tyhjentää kameran muistikortti, suunitella yksi tekstitaidon vastaus ja sen sellaista... Ja kellohan on tosiaan jo yksitoista illalla... Syynä tälle kiireelle (jos koulujuttuja ei lasketa) on mun ja Henun synttärit, jotka päätettiin järkätä yhdessä kun meidän synttärit on niin lähekkäin toisiaan. Lauantaina on siis bileet tiedossa, ja halutaan järkätä kunnon tarjoilut juomapuolta unohtamatta ( 9 litraa viiniä sangriaa varten, heh...). Huomenna olis siis luvassa kauppareissu ja muutenkin järkkäilyä. Haluttiin myös jotain normaalista poikkeavaa, joten kaikkien vieraiden olis tarkotus piiloutua silmikoiden taakse ;)!
IMG_6558

Itse ajattelin laittaa ylläolevan valkoisen mekon päälleni. Mekko on siis kuvattu takaa päin kuvassa, että tosta selkäosasta saisi jotain käsitystä. Kaveriksi valkoinen Gantin kello, hopeeta glitteriä kynsiin ja meikkiin, valkoinen pitsisilmikko ja hopeinen kaulakoru. Ja etten näytä ihan kummitukselta, niin itseruskettavaa vähän tuomaan päivetystä :D

IMG_6550 IMG_6535 
Kynsilakat H&M n. 4e yhteensä

Joululahjashoppailuja tehdessä löysin ihanat kengät H&M:stä. Oon jo kauan etsinyt mustia nilkkureita, koska oon tähän asti kulkenut ballerinoissa jos mulla on ollut hame tai mekko päällä. Katselin itseasiassa näitä kenkiä jo pari viikkoa sitten vähäsen, mutta nyt kun ne oli puoleen hintaan vain 20 euroa niin eihän niitä voinut jättää kauppaan. Mulla ei oo ennen ollut tämän tyyppisiä kenkiä, mutta tykkään näistä paljon. Mitä mieltä te ootte? :)

IMG_6496 IMG_6494

Kääks, nyt tässä koneella vierähti taas pidempi aika kuin piti! Nyt mä kiiruhdan äkkiä noiden kouluhommien pariin, niin saan ne ennen lomaa hoidettua pois alta. Ihanaa alkavaa lomaa kaikille!

Love, Elise

3 kommenttia:

  1. itse asiassa etiketin mukaan naisten ei kuulu pitää rannekelloa juhla-asun kanssa:)

    VastaaPoista
  2. :D no onneks nyt ei ookkaan kysessä mitkään linnan juhlat xD

    VastaaPoista
  3. darling, jokaisen naisen tulisi kiinnittää huomiota pukeutumisetikettiin. ei se mitään, antaa kaikkien kukkien kukkia. kerrot vain oman tasosi käyttäytymiselläsi. :)

    VastaaPoista

<3