maanantai 15. joulukuuta 2014

DREAMING

Heippa pitkästä aikaa! Multa on paljon kyselty joulu- ja synttärilahjatoiveita niin blogissa kuin ihan oikeessakin elämässä, ja koska en oikeen osaa vastata tollasiin kysymyksiin (vaikka mun unelmien shoppailulistalta vaikka mitä aina löytyykin :D), niin päätin nyt koota pariin kollaasiin kaikkia ihania juttuja! Osa näistä on todellakin siis pelkkiä unelmia ihan hintansa puolesta, mutta osa ihan realistisiakin! Näitä kollaaseja on vaan niin hauska tehdä että yleensä eksyy sitten lopulta lisäilemään vaikka ja mitä niihin. Toivottavasti moni teistäkin saisi jotain ideoita mitä voisi vaikka siskolle, äidille tai kaverille antaa :)!

j
k

Jumppavaatetta, korua ja kelloa, koulu- ja baarilaukkua, lompakkoa, hajuvettä, itseruskettavaa, kylpyvaahtoa, kännykän kuorta ja kännykkää, Canada Goosea jne... Niin kun sanoin niin laidasta laitaan kaikkea! :D Ja tälläsissa postauksissa mun mielestä kivointa on se, että näistä saa ideoita muutenkin vaikka ei kyseessä olisi juuri nämä tietyt asiat, vaan just esimerkiksi budjetin mukaan voi soveltaa! Ainakin omasta mielestäni parhaita lahoja on kaikki sellaset söpöt lahjat, joita ei välttämättä itse tulisi ostaneeksi! Ja niitähän vois olla myös vaikka meikit, yökkärit ja oloasut, hyvä kirja, suklaa, leffaliput, lempikaupan lahjakortti, lahjakortti ripsien pidennyksille tai kampaajalle, astiat, joku yhteinen tekeminen tai itsetehdyt lahjat kuten villasukat, söpöt valokuvakehykset ja yhteiskuva sisällä tai jotain herkkuja söpössä purkissa.

Hah, tuntuu kyllä vähän hölmöltä tehdä tälläsia toivelistoja koska lahjat ei tosiaan ole se joulun tärkein asia, ainakaan tälläselle joulufriikille kuin minä. Mutta onhan näitä kollaaseja kiva tehdä, koska tää on kuin ikkunashoppailua ja ootte te lukijatkin mun ymmärtääkseni näistä tykänneet, joten why not. Ja kukapa sitä kieltäisi, onhan mieluisten lahjojen antaminen ja saaminen kivaa :).

Ihanaa joulunodotusta kaikkille, enää vähän päälle viikko!!

Love, Elise

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3