sunnuntai 9. marraskuuta 2014

SUNDAY

l ö 

Heippaheii ja ihanaa isänpäivää! En oikeestaan ole ehtinyt räpsimään kuvia tänään, mutta teki mieli tulla kirjottelemaan silti. Tällä hetkellä löhöilen sängyllä masu täynnä hyvää ruokaa ja uudet villasukat jalassa, jotka mun mummi oli neulonut yllätykseksi. 
Aamulla herättiin perinteisesti tekemään aamupalaa isille, mutta koko aamupäivä menikin ihan sähläykseksi kun Demi (meidän koira) oli käynyt syömässä puoli rasiaa xylitol-pastilleja lattialle jätetystä laukusta. Xylitol on koirille tosi vaarallista ja etenkin pienille koirille jo pieni määrä voi olla tosi haitallista. No, ei muuta kun koiralle suolapalloja suuhun, ja onneksi Demi sitten oksensi melkeen heti ne pastillit ulos. Säikähdettiin kyllä kun raukalla on munuaistauti ja jos se ei olisi oksentanut (niin kuin kerran aikaisemmin kävi), olisi se suolamääräkin ollut vaarallinen. Mutta onneksi selvittiin säikähdyksellä ja Demi on voinut loppupäivän hyvin!

Illalla käytiin hautausmaalla viemässä isin iskän haudalle kynttilä ja jatkettiin matkaa äidin puolen isovanhemmille. Sielä vierähtikin loppuilta syödessä ja jutellessa. Äsken saavuttiin kotiin ja koska mulla ei kulkenut kamera mukana tänään niin kokosin teille pienen kollaasin asioista, mitä mun huoneeseen vielä haluaisin.


p
Lamppu ja peili IKEA Kynttilä, lakanat ja tekoturkispeitto H&M HOME Kynttilä Yankee Candle

Rakastan talvea ja joulun aikaa niin kun olen aikaisemminkin kertonut. Mun mielestä on ihanaa kun kaupat täyttyy kaikista ihanista jutuista. Kaikki kimaltelevat pikkujouluvaatteet, pehmoiset kylpytakit  ja oloasut (oon tosi mukavuuden haluinen :D) sekä seksikkät alusvaatteet täyttää kauppojen hyllyt ja mä rakastan just kaikkea tollasta. Samanlaisista jutuista tykkään myös sisutuksen suhteen: vähän kimaltelevaa, pehmoista ja myös jotain söpöä. Valkoinen väri on jotenkin todella puhdas ja tuo sellaista hotellimaista luksuksen tunnetta, joten sen takia suosin vaaleita sävyjä mitä sisustukseen tulee. Myös valaistus on todella tärkeä, ja todella harvoin pidän kattovaloja päällä. Erilaiset jalka- tai pikkulamput ja kynttilät luo ihanan tunnelman vaaleilla sävyillä sisustettuun huoneeseen. Ja mikä parasta, tuoksukynttilöillä saa tunnelmasta vielä talvisemman ihanien tuoksujen ansiosta..! Suunieltiin myös verhojen ostamista, haluaisin jotku vähän läpikuultavat valkoiset verhot sälekaihtimien lisäksi, juurikin tuomaan sitä yleellisyyden tunnetta, Minkälaisesta sisustuksesta itse tykkäätte, onko tää valkoinen sisustustyyli teidän mielestä jo ihan out?

Love, Elise

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3